Protecție Tabla Expandată

Tabla expandată este un material metalic foarte rezistent care constituie o protecție eficace în multe situații. Nu se destramă și nu se deformează, deoarece expandarea conferă ochiurilor plasei o structură unică, fără întreruperi de material.

Multe aplicații din domeniul construcțiilor pot fi realizate din plasă expandată . Parapeții din plasă expandată conferă un ridicat sentiment de siguranță persoanelor chiar și la înălțime, la vederea golului de dedesubt.

Este o barieră ca o plasa de gard împotriva multor tipuri de intruziuni chiar și accidentale, care evită daunele provocate instalațiilor tehnologice. Fiind transparentă în mod configurabil permite delimitarea zonelor industriale asigurând vederea dinspre interior spre exterior și viceversa permițând monitorizarea a tot ceea ce se petrece.

Plasa expandată lasă să circule aerul și lumina, garantează așadar aerisirea și ventilarea ambientelor de tipul parcărilor sau spațiilor subterane.

În mod special plasa Sicura NET este o plasă expandată specifică pentru protecția porților în mișcare. Este o plasa de gard care ofera siguranta 100%.

Plasa expandată constituie o barieră de protecție pentru insecte și animale.

Stop țânțarilor, rozătoarelor, porumbeilor și zburătoarelor.

Este de ajuns să alegeți configurația adecvată în funcție de necesităţi.


Protecție Tabla Expandată - Photo Gallery